Dietrich se tongvis ala verna

Verna Vels het hierdie resep by Marlene Dietrich gekry in 1967 toe sy in Suid Afrika getoer het.

Bestanddele
4 tongvisse
1-2 eiers
1 koppie meel/krummels
2 eetlepels parmesaan kaas
botter en olie
1 appel
2 piesangs
1 peer
halwe pynappel
1 rooi soertrissie
2 teelepels kerrie
3 eetl suurlemoen
1 koppie room

Metode
Klits eiers, doop vis in eiers, voeg kaas by meel/krummels, en doop vis daarin. Braai vis in botter en olie tot gaar. Sny vrugte in blokkies, hou die skille aan. Verhit die kerrie in ‘n bietjie melk in ‘n kastrol. Voeg die room by. Voeg helfte van die vrugte by. Kook vir 5 minute. Voeg die ander helfte by, saam met die suurlemoensap. Haal onmiddelik van die plaat af. Laat dit ‘n rukkie staan, en gooi oor die vis. Bedien op rys.

(Visited 129 times, 1 visits today)
Advertisements

Laat 'n boodskap

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui