Skaap- Broodrol

Ingestuur deur Jan van Niekerk

Bestanddele
½ kg Brooddeeg
1 kg Skaap maalvleis
30 ml Tomustosous
5 ml Tiemie
10 ml Borrie
15 ml Knoffelsout
5 ml Sout
5 ml Varsgemaalde swartpeper

Sous:
2 Uie, fyn gekap
8 Tamaties, geskil en in blokkies gesny
1 Pakkie Griekse slaai speserye
30 ml Botter
3 ml Sout
5 ml Varsgemaalde swartpeper

Metode:
Rol die deeg in ‘n reghoek van 30 x 40cm uit.
Meng die vleis en die res van die bestanddele en smeer oor die deeg en rol die deeg op.
Druk goed vas en plaas dit op ‘n ronde bakplaat en dan in ‘n no. 8B platpot.
Bak oor matige kole met ‘n paar kole op die deksel vir 40 minute.
Plaas in opdienbak en sny in skywe.
Bedien.saam met die tamatiesmoor

Sous:
Braai die uie in die botter en voeg die res van die bestanddele by.
Prut vir 30 minute tot ‘n lekker dik sous gevorm het.
Bedien die sous saam met die broodrolskywe.

(Visited 197 times, 1 visits today)
Advertisements
 

Laat 'n boodskap

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui