Oondgebraaide Brisket

Ingestuur deur Jan van Niekerk

Bestanddele:
1,5 kg Brisket

SOUS
1 Groot ui, fyn
2 Knoffel, gekap
62,5 Olie
250 ml Tamatiesous
62,5 ml Worcestersous
62,5 ml Soyasous.
62,5 ml Witasyn of suurlemoensap
125 ml Water
25 ml Heuning
5 ml Mosterdsous
5 ml Sout
5 ml Mosterdpoeier

Metode:
Verhit oond 150 C.
Plaas vleis in gesmeerde oondpan.
Braai ui en knoffel vir 3 min. in olie
Voeg al die sous bestandele by en prut 10-15 minute.
Giet sous oor vleis.
Bedek en bak 2- 2 1/2 uur. Bedruip gereeld met die sous.
Verwyder die deksel of foelie die laaste 30 minute.
Skep vleis uit en roer bietjie kookwater by die sous indien dit te dik is
LEKKER RESEPTE VIR JAGTERS EN BOERE

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 1,961 times, 2 visits today)
Advertisements
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *