Ingestuur deur Lynette Muller

Bestanddele
8 Uie sny in ringe
2 eetlepels Kerriepoeier
1 e Borrie
4 eetlepels Suiker
2 eetlepels Maziena
2 koppies Asyn
2 koppies Water
1 koppie Blatjang
1 koppie Appelkooskonfyt

MAAK SO:
Braai die uie, voeg Kerrie, Borrie, Suiker en asyn by, Meng die Maziena en water. Voeg by mengsel en bly verhit en sodra begin borrel voeg Blatjang en Appelkooskonfyt by. Kook deur en sit af. Gooi oor jou vleis en roer elke dag om. Die lekkerste is as jy dit sewe dae laat marineer. • Terloops, varkvleis maak fantastiese sosaties. RUMPSTEAK is net so lekker.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 775 times, 1 visits today)
 

2 Thoughts on “DIE OU MANIER VAN KERRIE MARINADE VIR SOSATIES!

  1. Word dit in die yskas geberg vir 7 dae? Ek vermoed in die hitte sal dit nie 7 dae oorleef nie, of hoe?

     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation