Kors:

1 x 200g pakkie tennis koekies

Knippie fyn kaneel

90gram botter, gesmelt

 

Vulsel:

250g botter

250ml growwe grondboontjie botter

625ml versiersuiker, gesig

625ml Rice Krispies

 

Bolaag:

200gram wit sjokolade

24ml gladde grondboontjiebotter

 

Metode:

Voer n ban 30cm x 20cm met bakpapier uit.

Kors:  Maak die koekies fyn en voeg die kaneel en botter byt. Druk ti op die bodem van die bak vas.

Vulsel: Smelt die botter in n kastrol en roer die grondboontjiebotter by tot gesmelt.

Verwyder van hittet en voeg die versiersuiker by en meng goed.

Roer dan die Rice Crispies by en roer deur.

Skep dit op die kors en maak dit gelyk bo op.

Verkoel vir 2 ure.

Bolaag:  Smelt die sjokolade in n dubbelkastrol of in die mikrogolf oond op 70% krag.

Roer die grondboontjiebotter by en meng goed.

Smeer die bolaag oor die bulsel laat dit stol.

Sny in blokkies en bere in n lugdigte houer in die yskas

Oorspronklike resep: Vrouekeur: 50 gesinsresepte1, Malo Carstens

Print Friendly
(Visited 74 times, 2 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation