Ingestuur deur Jan van Niekerk
Bestanddele
6 x 300 g Rib-oog-biefstuk
30 ml Mosterdpoeier
30 ml Braaispeserye
50 ml Suurlemoensap
60 ml Olyfolie
Metode:
Meng die bestanddele saam en gou oor die biefstuk.
Laat oornag in die yskas.
Braai soos verlang
Vir die sous
Bestanddele
50 g Botter
1 uit, Gekap
125 g Spek, gekap
100 g Sampioene, gekap
250 ml Room
30 ml Koekmeel
60 ml Mayonnaise
60 ml Blatjang
Metode:
Smelt botter en braai uie, sampioene en spek.
Voeg room, mayonaise en blatjang by en roer aanhoudend.
Verlaag hitte en voeg koekmeel by.
Laat die sous dik word.
As dit té dik raak terwyl jy wag om dit te bedien, plaas terug op die hitte en voeg melk by.
(Visited 115 times, 1 visits today)
Advertisements