Wit sjokolade likeur balletjies of truffels

Keur resep

Bestanddele
125g botter
250ml versiersuiker, gesif
1 Eier
90ml Cape velvet aarbei likeur
(of ander room likeur van u keuse)
400g Marie beskuitjies, baie fyn gekap
200g Wit sjokolade

Metode
Room botter en versiersuiker tot liggeel.
Voeg di eier en likeur by en klits goed.
Voeg beskuitjie krummels by en meng goed.
Skep klein teelepels vol van die mengsel en vorm balletjies met jou hande.
Voeg nog n bietjie likeur by as n sagter balletjies verkies.
Plaas balletjies in yskas to gestol.
Smelt die sjokolade in die mikrogolf op  70% krag of n dubbel koker.

**Indien jy dit in die mikrogolf smelt, hou dit goed dop. Roer as sommige dele baie sag is.  Dit brand maklik. Doop balletjies in sjokolade en plaas op afkoel rakkie of bakpapier tot gestol.

(Visited 185 times, 1 visits today)
Advertisements
 

Laat 'n boodskap

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui