WORSHAPPIES MET DROëBONE & KRUISEMENT

Rika Theron
(6 – 8 porsies)

Bestanddele
450 g boerewors,
15 ml olie,
125 g gemaalde varkvleis,
2 uie, fyngekap,
2 knoffelhuisies, fyngemaak.
100 ml witwyn,
125 ml vleisaftreksel,
sout & peper na smaak,
15 ml gekapte pieterselie,
15 ml gekapte vars kruisement,
500 ml gaar droë bone.

Metpde
Plaas wors in warm braaipan en voeg klein hoeveelheid kookwater by. Kook tot wors byna gaar is en vanself begin braai in pansappe. Braai mooi bruin en verwyder uit pan. Voeg olie by pansappe en braai maalvleis, uie en knoffel daarin tot vleis bruin en gaar is. Voeg witwyn, vleisaftreksel, sout, peper, pieterselie, kruisement en bone by. Prut 12 – 15 min. oor lae hitte. Voeg bietjie kookwater by indien dit geneig is om droog te kook. Sny wors in hapgrootte stukkies en voeg by res. Prut tot alles deurwarm is.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 111 times, 1 visits today)
Advertisements
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *