Anna Eksteen

’n Lekker resep om al die vorige dag te maak. Hou dit in die yskas en versier net voor jy dit voorsit.

Bestanddele
350g bevrore frambose, ontdooi
100ml strooisuiker
5 eiergele
500ml room
250ml room, styfgeklop
frambose en kruisement-blare om te versier

Metode
Verhit jou oond tot 140C. Plaas die bessies, strooisuiker en eiergele saam in ’n voedselverwerker. Meng tot glad. Syg die mengsel deur ’n sif. Voeg die 500ml room by en gooi die mengsel in koppies of bakkies. Plaas die bakkies in ’n oondbak en gooi kookwater tot halfpad teen die bakkies op. Bak vir 1 uur. Haal uit en laat afkoel. Skep van die geklopte room bo-op en versier met frambose. Rond af met ’n kruisement-blaar. Lewer 4 porsies.

 

Onthou as jy bevrore bessies gebruik, moet dit heeltemal ontdooi wees voor jy die eiergele byvoeg, anders sal die eiergele vries.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 28 times, 1 visits today)
Advertisements
 

Laat 'n boodskap

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui

Post Navigation