Besige Huisvrou Beskuit

Annetjie Cilliers

Bestanddele
15ml asyn
350-400ml melk
1 ekstra groot eier, geklits
300g margarien, gesmelt
1kg bruismeel
250ml suiker
5ml sout

Metode
Voorverhit die oond tot 180C. Spuit ‘n diep oondpan van 37x27x5cm met kleef werende kossproei of smeer met botter. Meng die asyn met die melk en geklitste eier en voeg by die gesmelte margarien. Meng die droë bestand-dele saam en voeg margarien mengsel by. Meng deur tot ‘n sagte deeg en skep in die voor-bereide pan. Maak gelyk en merk die deeg af in vingers. Bak ongeveer 40 minute lank tot gaar. Laat ongeveer 10 minute lank in die pan afkoel, keer uit. Laat nog afkoel en breek in vingers. Droog uit by 100C. Lewer ongeveer 25 stukke.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 893 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *