Hoenderpastei

Frik Lombard

Bestanddele – Hoender
Genoeg hoender vir gesin
Gemengde Groente
Ui
Sout en Peper

Bestanddele – Kors
1 Eier
1 Koppie Meel
1 t Bakpoeier
Sout en Peper na smaak
Kruie en speserye

Metode
Kook die hoender en ui saam tot hoender sag is. Skep hoender uit die water en laat afkoel. Vlok die hoender en hou eenkant. Kook nou die groente sommer in die hoender aftreksel. Gooi die meel en bakpoeier in ‘n mengbak. Gooi nou sout, peper en kruie en speserye na smaak in. Maak gaatjie in middel en breek die eier daarin. Meng goed en begin om melk stadig by te voeg. Die mengsel moet slap wees maar nie te loperig nie. Meng die hoender en groente in ‘n ander mengbak. Plaas nou die hoender mengsel in ‘n oondbak. Gooi die deeg nou oor die hoender en bak in ‘n matige oond tot mooi bruin.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 557 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *