Brood en Kaasgereg

Annetjie Cilliers

Bestanddele
8 snye brood
50ml botter of margarien
40ml Marmite
4 eiers
500ml melk
5ml sout
1ml peper
5ml mosterdpoeier
knippie rooipeper
2 tamaties, in skywe gesny
1 groen soetrissie, in ringe gesny
50ml gerasperde kaas

Metode
Stel die oond op 180C. Smeer die brood met die smeer en die Marmite. Sny die brood in blokkies. Klits die eiers, melk, sout, peper, mosterdpoeier en rooipeper saam.┬áSmeer ‘n oondskottel met ‘n inhoudsmaat van 1.5liter. Rangskik die helfte van die brood blokkies op die bodem. Plaas die helfte van die tamatie en soetrissie op die brood. Strooi die helfte van die kaas bo-oor. Herhaal die lae. Gooi die melkmengsel bo-oor en laat week 20 minute lank. Bak vir 30 minute lank in die vooraf verhitte oond.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 179 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *