Hoenderboudjies

Elize van Zyl

Bestanddele
1 Hoender
1 Aartappel
Sout, peper en Geursel na smaak
Eier
Krummels

Metode
Kook hoender gaar en van die bene af. Geur soos verkies. Ontbeen die vleis en maal grof. Kook aartappel fyn en meng met die hoender. ½ van die hoender se sous moet bygevoeg word. Gebruik net genoeg sous totdat vleis kan bolletjies vorm. Vorm bolletjies in ‘n hoenderboudjie vorm. Druk rou macaroni in smal kant van die boudjie. Rol in eier en krummels. Bak in diep olie vir net ‘n kort rukkie.

Wenk
Die boudjies vries goed. 5 Hoenders maak genoeg boudjies vir 100 mense. Gebruik 1 aartappel vir elke hoender.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 455 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *