Melktert

Belinda Grobbelaar

Bestanddele Kors
Tennisbeskuitjies

Bestanddele Vulsel
800 ml melk
2 eiers
100g (125 ml) suiker
25g (50 ml) koekmeelblom
25g (50 ml) mielieblom
knypie sout
15 ml botter of margarien
2 ml vanieljegeursel
gemaalde kaneel

Metode
Bring melk tot kookpunt in die mikrogolfoond. Klits eiers goed, voeg suiker by en meng. Voeg koekmeelblom, mielieblom en sout by eiermengsel en meng goed. Voeg eiermengsel by melk en roer goed en sit die vanieljegeursel by. Sit terug in mikrogolfoond en kook tot dik, maar onthou om so elke minuut dit te roer anders maak dit klonte. As klaar gaar is en dik genoeg, gooi in bak met tennisbeskuitjies as kors. Strooi kaneel oor en sit in yskas vir so 3 ure en geniet.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 219 times, 1 visits today)
Advertisements

One thought on “Melktert”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *