Monkey Gland Biefstuk

Estelle Lotter

Bestanddele
3 Middelslag uie, grof gekap
15 ml Kookolie
30 ml Tamatiesous
30 ml Worchester sous
30 ml Soetwyn
Sout en Peper na smaak
500 g Biefstuk soos kruisskyf
Gemengde Kruie (Opsioneel)

Metode
Braai die uie in olie tot ligbruin. Voeg die tamatiesous, Worchester sous en die wyn by. Geur dit met sous en peper. Roer aanhoudend en prut vir 2 minute. Sny die vleis in netjiese porsies. Geur die vleis met sout en peper en kap die kruie deeglik daarin. Plaas die porsies vleis in die sous mengsel en braai weerskante tot gaar. Oppas vir aanbrand. Sit voor met kapokaartappels en groente.

Wenk
Indien jy nie soetwyn het nie maak ‘n mengsel van 30 ml asyn, 30 ml bruinsuiker en 15 ml Blatjang. Gebruik dit in die plek van die soetwyn.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 492 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *