Nagemaakte Suurroom

Met vergunning Die Hart stigting van Suid Afrika

Bestanddele
300 ml Vetvry- of laevet maaskaas
Asyn na smaak (opsioneel)
100 ml Karringmelk

Metode
Plaas sowat 100 ml karringmelk in ‘n voedselverwerker of versapper. Voeg 250 ml maaskaas by en meng. Skakel af en skraap kante skoon. Voeg meer vloeistof of kaas by. Meng en roer af en toe totdat die mengsel ‘n gladde tekstuur van suurroom verkry.¬†Indien verkies kan ‘n paar druppels asyn bygevoeg word om ‘n suur smakie te gee.¬†Suiker of onverdunde bevrore vars lemoensap of vars piesangs kan vir ‘n soet bolaag bygevoeg word. Fyn kaneel en neutmuskaat gee ook ‘n interessante smaak.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 349 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *