Paptert

Millie Lombard

Bestanddele
Uie
Tamaties
Green Peppers
Bacon
Sampioene of blikkie geroomde sampioene
Geurmiddels
Tamatiesous
Room
Meel
Kaas – skerp gegeurde

Metode
Maak pap met meel. Wat ons doen is 1 k meel met 23 k water. Dit is genoeg vir 3 tot 4 persone en ook net reg vir ‘n middelmatige oondbak. Voeg gesnipperde bacon by en braai. Voeg gekapte green peppers by. Voeg gekapte tamaties by en braai verder. Voeg sampioene by en braai tot sag. Nou kan die geurmiddels, tot smaak, bygevoeg word. ‘n Klein bietjie room kan bygevoeg word. Verdeel die pap in die helfte. Plaas die een helfte in die bak en druk liggies plat met vurk. Gooi die helfte van die sous oor. Gooi ‘n lekker dik laag kaas oor. Herhaal weer pap, sous en kaas. Plaas in matige oond en bak tot kaas mooi bruin is.

Wenk
Daar kan enige ander bestanddele by die sous gevoeg word, bv. Salami of rook worsies. Die gereg is lekker wanneer dit ‘n ruk gestaan het sodat die geure kan meng.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 1,154 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *