Spaghetti Bolognaise

Estelle Lotter

Bestanddele
½ Ui fyngekap
15 ml Olie
½ Fyn Knoffelhuisie
125 g Maalvleis
15 ml Tamatiepasta
½ Lourierblaar
2 ml Suiker
2 ml Sout
100 ml Vleisaftreksel of water
100 g Spaghetti
5 ml Margarien
Pietersielie
Knippie sout
Knippie Paprika

Metode
Verhit die olie in ‘n swaarboomkastrol en sorteer die ui en knoffel tot sag. Voeg maalvleis by en braai tot vleis geurig en verbruin is. Bewerk maalvleis met ‘n vurk gedurende die gaarmaakproses, sodat dit nie klonte vorm nie. Voeg tamatiepasta, suiker sout, peper, paprika, lourierblaar, vleisaftreksel of water by die vleismengsel. Stowe vir 20 minute. Toets die geur en verwyder die lourierblaar. Kook spaghetti tot gaar, dreineer en voeg margarien by. Skep die spaghetti op groot opdien bord, skep die vleis mengsel bo-op.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 171 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *