Charlotte se murg fillet ~ RSG

RSG

Bestanddele en Metode
Neem een rol-fillet en maak ‘n gat van een punt na die ander punt met enige lang ronde skerp voorwerp. Kook genoeg murgbene om so ‘n koppie gaar murg te kry. Braai 1 fyngekapte ui, 1 pakkie sampioene (fyngekap) en 1 fyngekapte knoffelhuisie saam. Voeg sout en peper na smaak by. Voeg murg by en laat afkoel. Stop dan die mengsel in die fillet en trek ‘n vleis kousie oor die fillet. Smeer met goeie olyfolie en sout en peper na smaak. Skink vir jou en jou vriende ‘n lekker glasie rooiwyn terwyl hierdie heerlikheid op die kole braai. As bykos maak jy net ‘n doodgewone mengelslaai.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 294 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *