Norman se bees-murg-sonde

RSG

Bestanddele
1 Beesfilet
8 tot 10 murgbene
Mozzarellakaas
Cheddarkaas
Room
Vars basiliekruid
Vars growwe peper en sout

Metode
Kook murgbene in vleisaftreksel tot sag. Druk die murg uit die bene en meng met die kase, room en basiliekruid. Maak aan bokant van fillet ‘n holte en druk met ‘n skerp lang mes ‘n “tonnel” in die fillet waarin jy die murg mengsel kan druk. Versprei die mengsel eweredig in die fillet. Maak die fillet bo toe met stokkie en laat die vleis rus. Maal peper en sout en rol fillet daarin. Braai in olyfolie in ‘n pan, oor die vuur of in oond. (Die hitte moet nie te kwaai wees nie). Draai gereeld om.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 220 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *