Min moeite pasta

Bestanddele en Metode

Kook 1 pak pasta van eie keuse tot sag op gewone manier. Braai ‘n pakkie gesnipperde spek. Skep uit en sit eenkant tot later. Kerf 1 groot ui, ½ groenrissie en ½ pakkie sampioene. Braai in pan waarin spek gebraai was. Gooi spek nou terug in die pan.

Voeg 1 blik ingelegde gesnipperde tamaties by en prut mengsel vir 10 min. Voeg afgespoelde, gedreineerde pasta by en meng versigtig by die tamatiemengsel. Meng 1 pakkie knorr tomato, bacon and basil pastasous met 1 koppie water. Gooi oor pasta en voeg bietjie sout en peper na smaak by. Meng versigtig deur en prut baie stadig vir ongeveer 15 min. Dien op met gerasperde kaas.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 150 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *