Ringkoek (Inge Bronn)

Bestanddele
4 eiers
250ml water
190ml olie
1 pak karamelkoekmengsel
1 pak vanillakitspoeding

Metode
Voorverhit die oond tot 180°C. Smeer ringpan goed. Klits die eiers, water en olie vir 1 min. met ‘n elektriese klitser op stadige spoed. Voeg die koekmengsel en kitspoeding by die eiermengsel en klits vir 4 min. op vinnige spoed. Giet in pan en bak vir 30 min.

Versiersel
150ml bruinsuiker
30ml stroop
120ml margarien
120ml kondensmelk
5ml vanilla

Metode
Smelt al die bestanddele, behalwe die vanielje, saam oor lae hitte. Kook 3 min.
Verwyder van die hitte en voeg die vanielje by. Klits met ‘n vurk en laat afkoel. Giet oor die afgekoelde ringkoek.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 202 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *