NEUT EN SAAD BESKUIT:

Geplaas met verguning van www.vaalvenues.co.za

Bestanddele
550g bruismeel
15ml bakpoeier
250g Nutty Wheat
500ml geroosterde muesli
50g gekapte pekanneute
50g gekapte okkerneute
100ml sonneblomsade
50ml sesamsade
500g koue botter, in klein blokkies gesny
100ml pampoensade
500ml karringmelk
380g suiker
10ml asyn
2 groot eiers

Sif die bruismeel en bakpoeier saam. Voeg die Nutty wheat, neute en sade by. Voeg die botter by en vryf dit met jou vingerpunte in tot dit goed gemeng is. Klop die karringmelk, asyn en eiers saam. Voeg dit by die meelmengsel en roer tot al die bestanddele goed gemeng is. Verdeel die mengsel tussen twee broodpanne van 29x12cm. Bak 50-60 minute lank in vooraf verhitte oond van 180C, of totdat mespunt skoon uitkom. Haal die beskuit uit die panne en sny dit in stukke. Verlaag dan die temperatuur tot 100C en bak dan die beskuit tot dit heeltemal uitgedroog is.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 1,695 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *