MALTABELLA BESKUIT

Baie dankie vir die resep Vaal Venues

Bestanddele
500ml Maltabella meel
750ml koekmeelblom
500ml semels
500ml suiker
2ml sout 10ml bakpoeier
10ml kremetart 10ml koeksoda
250g margarien 750ml karringmelk

Metode
Voorverhit die oond tot 180C. Smeer twee panne met margarien. Meng al die droë bestanddele, insluitende die rysmiddels, in ‘n groot mengbak goed saam. Smelt die margarien. Laat effens afkoel en voeg die karringmelk by. Voeg by die droë bestanddele en meng deeglik deur. Skep in die voorbereide panne en bak sowat 60 minute lank of totdat die toetspen skoon uit die beskuit kom. Keer uit, en laat heeltemal afkoel. Sny in vingers en plaas op bakplate. Droog uit by 100C.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 1,243 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *