Wafel resep

Bestanddele
2 eiers
½ teelepel sout
1¾ koppie melk
4 eetlepels gesmelte botter
2 eetlepels suiker
2 koppies meel
2 teelepels bakpoeier

Metode
Sif al die droë bestanddele saam. Klits eiergele en voeg by melk en meng. Voeg die melkmengsel by droë bestanddele en meng goed. Voeg gesmelte botter by en meng goed.
Klits eierwitte styf en vou liggies by die mengsel in. Nou kan jy begin bak. Bedien saam met roomys en stroop.

Print Friendly, PDF & Email
Advertisements

16 thoughts on “Wafel resep”

 1. Die resep werk wonderlik Wafers het sooooo mooi uit gekom amper trots op myself. Maar dis die resep en die pan ?

 2. Goeie dag – hoe vermeerder ek hierdie resep asseblief. ek moet vir so 40 mense deeg aanmaak….

  1. Ek weet ongelukkig nie hoeveel die resp maak nie en neem aan so 6 wafels. As ek ‘n wilde raaiskoot moet neem sal ek se so 8 maal moet aanmaak

 3. Kan ek die beslag vries of net die klaar gebakte wafels? Ek het ‘n Safeway pan wat 2 wafels op ‘n slag maak. Het na aanleiding van die comments die beslag 3x aangemaak. Het nou al 12 gebak en daar is nog vreeslik baie beslag oor. 🙈

  1. Goeie More

   Jong ek is nie seker of jy die deeg kan vries nie. Ek het al met sukses vetkoek deeg gevries en weer gebruik. wat ek sal voorstel is dat jy ‘n klein baksel deeg aanmaak, vries en dan na so paar dae dit intdooi en probeer. Ek glo dit sal werk. Laat weet ons asb of dit werk of nie.

 4. Vanaand gebak. Dit het baie lekker uitgekom. Ek het 🎶 7 wafels uit hierdie resep gebak.

  26 April 2020

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *