Middel-van-die-week-trifle

  • 1 x basisresep (gebak) 
  •  Basisresep
  • 250 g mascarpone-kaas
  • 30 ml sterk koffie
  • 250 ml room, styfgeklits
  • 100 g witsjokolade, grofgekap
  • 250 g vars aarbeie
  • 30 ml kakaopoeier vir oorsif
Breek sponskoek in growwe stukke. Klits mascarpone en koffie saam. Vou helfte van styfgeklitste room daarby in. Plaas ’n paar stukkies koek onderin elk van ses glase of bakkies van jou keuse, gevolg deur ’n klein bietjie gekapte sjokolade en ’n paar aarbeie. Skep twee lepels van die mascarpone-mengsel in elke glas. Herhaal proses tot elke glas vol is. Skep oorblywende geklitste room bo-op gevolg deur ’n aarbei. Sif kakaopoeier oor en sit voor.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 129 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *