Brownie-en-bessie-trifle

  • 100 g suiker
  • 500 g bevrore gemengde bessies
  • 1 x 250 g-houer mascarpone-kaas
  • 30 ml versiersuiker
  • 10 ml vanieljegeursel
  • 8 x 175 g-brownies
  • 150 ml sjerrie
  • 1 x 250 ml-houer room
  • 100 g donkersjokolade, fyngekap
Plaas suiker en bessies in ‘n mediumgroot pot en bring tot kookpunt. Verlaag hitte en laat stadig prut tot bessies ontvries is en stroop gevorm het, sowat 10 minute. Meng mascarpone, versiersuiker en vanielje. Verdeel 1 brownie tussen 8 glase van jou keuse. Sprinkel ‘n bietjie sjerrie oor. Skep 1 lepel mascarpone-mengsel opgevolg deur bessies. Hou so aan met res van bestanddele tot al die glase vol is. Eindig met brownie. Klits room tot sagte punte vorm en verdeel tussen glasies. Sprinkel gekapte sjokolade oor en sit voor.
Print Friendly, PDF & Email
(Visited 203 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *