Biltong potjie ~ Malinda van Deventer

Braai 2 groot uie fyn gekap en 1 pak sampioene plus bietjie knoffel oor lae hitte. Gooi sout peper pietersielie Italian aromat ordganum neut baie min koljander na smaak by. Braai alles saam tot gaar.Gooi gaar skulpie noedels by soveel soos verlang. Roer alles lekker deurmekaar.Gooi 1 blik heel pit mielies by.Roer alles lekker deur mekaar.Gooi plus minus 1 kg gekerfde biltong met n lekker vetjie aan anders is dit n bietjie droog.Roer alles lekker deurmekaar. Gooi 1 houertjie vars room by. Rasper kaas bo op en maak deksel toe.laat prut vir ongeveer 1 minute sodat kaas deur gesmelt het. Lekker eet.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 191 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *