KARRINGMELKBESKUIT MET SONNEBLOMSADE

Bestanddele
1 kg bruismeel
250g margarien
375 ml suiker
400 ‑ 500 ml karringmelk
5 ml sout
2 eiers, geklits
7 ml bakpoeier
125 g sonneblomsade, uitgedop

Metode
Meng meel, suiker, sout, bakpoeier en sonneblomsade goed saam. Vryf botter daarin tot fyn gekrummel. Klits 400 ml karringmelk en eiers saam en voeg by meelmengsel en meng tot sagte deeg. Indien nodig, voeg nog karringmelk by. Plaas in gesmeerde panne en bak 30 min by 180C en nog 30 min by 150ºC. Keer uit, laat afkoel en sny dan in netjiese stukke. Droog uit. Lewer 2 panne beskuit. Hierdie resep kan sonder die sonneblomsade ook gebak word en kan ook met sukses verdubbel word.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 259 times, 1 visits today)
Advertisements
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *