GEKARAMELLISEER­DE VARKVLEIS


Dankie vir die resep Sanet
 
200g varkvleis in blokkies gesny; 
15ml olie; sout en vars gemaalde swartpeper na smaak; 
60ml suiker; 
15ml sojasous; 
15ml suurlemoensap. 
METODE: Verhit die olie in braaipan en braai die varkvleisblokki­es tot goudbruin en gaar. Geur met sout en peper. Smelt die suiker oor lae hitte in kleefvrypan. Wanneer dit gesmelt is, laar suikerstroop effens verbruin en voeg dan die sojasous en suurlemoesap by. Roer goed. Good die gekaramelliseer­de sous oor die vark en braai saam vir ongeveer 2 minute tot dit begin verdik en mooi aan die varkblokkies klou. Bedien saam met rys en groente.
Print Friendly, PDF & Email
(Visited 140 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *