Lekker Hoenderslaai

Dankie vir jou resep Jan van niekerk
500 g Hoenderborsies inblokkies gesny
2 Seldery stingels , fyn gekap
1 Rooi soetrissie, fyn gekap
6 Groen ontptite olywe, fyngekap
½ Rooi ui fyn gekap
1 Granny Smith appel, ontkern en klein blokkies gesny
1/3 Vin Iceberg Slaaikop, fyn gesny
Slaaisous:
5 Eetlepels Mayonaise
1 Teelepel pruimstroop
2 Teelepels vars suurlemoensap
3 ml Sout
5 ml Swartpeper
Metode:
Stowe die hoenderblokkies in 2 liter soutwater vir 15 minute. Dreine en kap in kleiner stukkies.
Meng al die bestanddele vir die slaai saam in ‘n groot mwengbak. Berei die slaaisous voor . Meng die mayonnaise, stroop en suurlemoensap saam en meng by die slaaisous. Maak seker die sous is nie te suur nie. Voeg stroop by indien te suur. Voeg sout en peper by na smaak. Meng die slaaisous met die hoenderstukkies en bedien met frande brood.
Print Friendly, PDF & Email
(Visited 4,632 times, 15 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *