Maklike yskas tert.

Bestanddele
1 blikkie crushed pineapple
1 blikkie kondensmelk
1 pakkie pynapple jellie
1 pakkie tennis beskuitjies.

Metode
Pak tennis beskuitjies onder in bodem van tert bak. Sit die sap van di pynappel in pot, saam met pakkie jellie en blikkie kondensmelk en roer saam oor medium hitte tot die jellie heeltemal gesmelt is. Voeg die pynappel by en skep versigtig bo-op koekies. Sit in yskas tot gestol. Jy kan vars styf geklopte room bo oor smeer voor jy dit bedien as jy wil. (Variasies: vervang pynapple met blik guavas en di pynapple jellie met cherry jellie, druk net guavas met vurk fyn – gebruik pitte en al. Jy kan di pynappel ook vervang met geblikte cherries en dan cherry jelly)

(Visited 63,142 times, 1 visits today)
Advertisements
 

32 thoughts on “Maklike yskas tert.”

  1. Soos so baie mense van facebook hou so hou ek van Liplekker gaan elke dag in ek kies ‘n resep baie dankie julle maak kosmaak ‘n plesier groete

     

Laat 'n boodskap

Jou e-posadres sal nie gepubliseer word nie. Verpligte velde word met * aangedui