Hoofstuk 2 (Eiers) Eiers met spekvulsel

Eiers met spekvulsel

Neem ‘n sny brood (2 duim dik) (5 cm) en druk dit af met ‘n ronde vorm so grppt soos ‘n glas. Neem nou ‘n vormpie so groot soos ‘n kelkie en druk dit af in die groot brood vorm, maar nie dwarsdeur nie. Verwyder nou die klein broodvormpie, sodat daar ‘n ronde opening in die brood is. Bak die brood in warm vet totdat dit bruin is. Neem nou gemaalde spek en bak dit in sous in die pan. Vul nou die gebakte brood met spekvulsul en sit die gebakte eier bo-op. Bedien dit warm.

Kommentaar
Ek is nie seker of spek spek is nie en of dit Bacon is nie. In albei gevalle sal dit heerlik wees.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 156 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *