Romerige Aartappel en Botterskorsie Gebak

Jan van Niekerk se skepping…
4 Groot aartappels
¼ Botterskorsie
3 ml Sout
3 ml Varsgemaalde swartpeper
1 Pakkie KNORR Kaas en pepersous
500 ml Room
Metode:
Skil die aartappels en sny in skywe. Sny die skorsie in die helfte deur en haal die pitte uit. Sny die helfte deur en skil die kwart wat jy gaan gebruik. Sny in skywe. Gebruik ‘n oondvaste bak, geur die aartappel en pampoen met sout en peper. Pak die aartappel en pampoen in lae in die bak. Meng die pakkie sous met die room en giet bo-oor. Bak in voorverhitte oond by 180°C vir 40 minute. Lewer 4 tot 6 porsies.
Print Friendly, PDF & Email
(Visited 1,828 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *