Advokadopeerslaai met spek

 

Dankie vir jou resep Jan
2 Groot ryp advokadopere
250 g Ontbytspek
1 Pak gemengde slaaiblare
6 Sprietuie in ringe gesny
4 Snye witbrood sonder korsies
125 ml Pekaneute grof gekap
125 ml Franse slaaisous
Metode:
Breek die slaaiblare in klein stukkies lasnlabak saam met die gekapte sprietuie. Sny die spek in stukkies en roerbraai in bietjie olie tot bros. Haal uit en dreineer op kombuispapier. Sny die brood in blokkies van 1cmx 1cm en braai in dieselfde pan as die spek tot goudbruin. Voeg olie by indien nodig. Haal uit en dreineer op kombuispapier. Sny die advokado in blokkies en rangskik op die slaaiblare. Bedek met die slaaisous. Sprinkel neuter, spek en broodblokkies oor net voor opdiening. Lewer 6 porsies
Print Friendly, PDF & Email
(Visited 175 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *