PASTA-EN-TUNASMULTERT

2 groot tamaties in skywe gesny                                 
2 groot uie opgekap
2 blikkies tuna (in water)                                             
500750ml reeds gemaakte dik witsous
500ml gaar pasta (noodles of macaroni)                    
500ml gerasperde Cheddarkaas sout en peper na smaak
Smoor of braai uie en tamatie en meng die tunavis by. Plaas die uie en tamatiemengsel in ‘n groot oondvaste glasbak. Meng nou die pasta en witsous by. Meng alles goed en geur met sout en peper. Strooi nou die gerasperde kaas egalig booor die mengsel. Bak vir omtrent 30 minute in oond van 180C.
Om meer volume te kry, kan u twee tot vier geklitste eiers by mengsel inroer voordat u die kaas oorstrooi. Bedien met n vars slaai en brood. Die bestanddele kan gehalveer word vir n kleiner hoeveelheid.
Print Friendly, PDF & Email
(Visited 134 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *