KONFYT- EN TOFFIEPOTPOEDING:

Baie dankie vir jou resep Malinda
Baie maklik en baie lekker – het dit gemaak
4 eetl botter
4 eetl suiker
4 eetl marmelade of appelkooskonfyt
2 eiers geklits
8 eetl meel
2 teel koeksoda
1 kop melk
Sous:
1 en half kop melk
1 en half kop suiker
half kop room of idealmelk
2 tl vanilje
Kook solank die sous in groot genoeg pot ongeveer 3 liter
Room botter en suiker voeg konfyt en eiers by. Meng meel bietjie gewys by. Meng koeksoda met die melk en voeg bietjie gewys by en meng goed tot glad.
Skep nou die meelmengsel in die kokende sous, sit dekselop en kook oor lae hitte vir 25min – moenie roer nie.
Bedien warm met vla of roomys.
Print Friendly, PDF & Email
(Visited 278 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *