MALVALEKKER VERRASSING

Dankie vir jou resep Okkie
250ml room
1 pakkie Tennis beskuitjies
250ml malvalekkers fyn gesny
397g kondensmelk
wyn of sjerrie                                                                                                                                                                                                                                                      
12 kersies
125ml suurlemoensap
500ml melk
2 eetlepels vlapoeier                                                                                                                                                                                                                                           
1 blikkie grenadellamoes
Maak vlapoeier aan met ‘n bietjie van die melk.  Verhit die res van die melk en roer vlapoeier by.  Kook tot dik en gaar.  Voeg grenadellamoes by afgekoelde vla.  Meng kondensmelk en suurlemoensap en klop tot dit styf is.  Voeg gesnipperde malvalekkers by.  Vou geklopte room by kondensmelk in.  Pak ‘n laag Tennisbeskuitjies wat in wyn gedoop is in ‘n vierkantige poedingbak en gooi die helfte van die vlamengsel oor.  Gooi die helfte van die kondensmelkmengsel oor en strooi die helfte van die gesnipperde kersies oor.  H
Print Friendly, PDF & Email
(Visited 226 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *