Wortel en Pynappelring

Dankie vir jo resep Jan
500 ml Gerasperde wortel
1 Blik 440g fyn pynappel
1 Pakkie suurlemoenjellie
125 ml Suiker
1 ml Sout
125 ml Room
Metode:

Plaas die gerasperde wortel in ‘n mengbak. Dreineer die pynappel en behou die sap. Vul die sap aan met water tot twee koppies sap. Gooi sap in kastrol en verhit tot kookpunt en los jellie daarin op. Laat afkoel tot dik maar nie gestol. Klits die jellie tot romerig. Klits nou die suiker bietjiesgewys by en dan die sout. Meng die pynappel en wortels in. Klits die room tot styf en vou by die wortelmengsel in. Spoel die ring uit met yskoue water. Gooi die slaai in die vorm en verkoel in die yskas tot goed gestol. Lewer 6 tot 8 porsies

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 5,873 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *