Wortelslaai met Vrugte

Baie dankie vir jou resep Jan
1 Blik 410g vrugteslaai
2 Koppies fyngerasperde wortel
1 Pakkie 80g pynappeljellie
½ Koppie water
Metode:
Dreineer die vrugte maar hou die stroop. Sny die vrugte  fyn stukkies en voeg by die wortels in ‘n slaaibak. Meng die stroop en pynappeljellie. Verhit dit tot net nadat jellie opgelos is. Voeg die water by. Roer die jelliemengsel by die wortelmengsel. Spoel ‘n slaaivorm met volume van 1 liter met koue water uit. Giet die mengsel daarin en plaas in yskas vir 3 uur om goed te stol. Ontvorm die slaai op ‘n plat opdienbord en vul die holte met stukkies vrugte. Lewer 6 porsies.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 364 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *