SPAANSE OMELET

PER PERSOON:

2 eiers                                                                           
2 teelepels water
1 ui                                                                                
1 tamatie
1 of 2 sampioene                                                           
1 repie spekvleis
4 eetlepels botter                                                           
sout en peper.
Breek die eiers in ‘n bakkie. Voeg sout, peper en 2 teelepels water by. Klits die eiers met ‘n vurk. Sny ui, tamatie en sampioene in skywe. Sny die spekvleis se harde randjie af en knip in klein stukkies. Braai die gekerfde ui, tamatie, sampioene en spekvleis met 2 eetlepels van die botter. Wanneer dit gaar is, skep uit met ‘n dreineerlepel en voeg by die eiermengsel. Haal die pan van die plaat af, laat effens koud word en vee dit skoon. Sit die orige 2 eetlepels botter in die pan en verhit weer. Gooi die eiermengsel in, bak totdat dit styf word. Gooi die omelet op ‘n warm bord uit en bedien met roosterbrood.
Print Friendly, PDF & Email
(Visited 377 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *