Appelasyn

Appelasyn word beskryf as ‘n wonder middel en baie mense glo dat appel asyn omtrent enige kwaal of skeet kan gesond maak. Ek staan nie skepties teenoor die wondere toegedig aan appelasyn nie, aangesien dit ‘n natuurlike produk is glo ek nie dat dit skade sal aanrig nie.
An Apple a day keeps the Dr away. Hierdie ouvrou storie word baie keer deur ons moderne mens afgelag. Maar soos die wetenskap vorder hoe meer bewys die wetenskap dat die gesegde waar is, want in appels is daar nie minder as 10 elemente. Daar is ook ‘n hordes spoor elemente teenwoordig in appels. Wanneer appelasyn gemaak word dan gaan al die goedheid van die appels in die appelasyn in.
Sommer so aan die begin van my navorsing het ek al agtergekom dat hulle sê dat appelasyn ‘n baie goeie detox middel is. Dit sorg dat sekere organe soos die lewer, niere en blaas gesond bly. Dit oksideer ook die bloed wat dan lei tot dunner bloed en ‘n laer risiko tot hartkwale.
 Daar is ook ‘n studie gedoen met ‘n groep mense waarvan die een helfte appelasyn saam met water voor hulle ete gedrink het en die nader helfte het net aangesit. Dieselfde ryk maaltyd is aan die mense voortgesit. Die mense wat die appelasyn gedrink het, was glad nie ongesteld nie. Dia ander mense daarteen het diarree gehad en het nie wel gevoel nie. 
Aangesien appelasyn so ryk is potassium help dit om die gebreke wat dit veroorsaak reg te maak soos bv. tandbederf en gesplete vingernaels. Appelasyn help ook van oorgewig tot artritis. Die beste manier om jou gesin gewoond te maak aan appelasyn is om dit gebruik in plaas van gewone asyn. Appelasyn saam met heuning is ook ‘n baie goeie plaasvervanger vir koffie en tee. Dit is ‘n besliste moet vir elke gesondheidsbewuste. Die appelasyn sal slegs die gewenste uitwerking hê as dit gereeld gebruik word.
Persoonlik kan ek net vertel van my eie ondervinding met appelasyn. In die oggende wanneer ek opstaan uit die bed uit, het my een knie so gekraak dit het amper geklink asof ek op my laaste was. Nadat ek seker so ‘n week appelasyn in die oggende gedrink het is die gekraak weg. Daar is nog soveel wonderlike dinge wat ek graag oor appelasyn wil sê maar die spasie is beperk, so volgende keer skryf ek meer van die natuur se eie wonder produk.
 

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 198 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *