Doodeet worsgereg

Bestanddele
1 ui 1 soetrissie
25ml sonneblomolie
2ml borrie
12,5ml blatjang
knypie peper
410g appelkooshelftes
10ml kerriepoeier
500ml kookwater 
5 ml sout
500g rou boerewors 
375ml rou rys 
grasuie vir garnering (opsioneel) 

Metode
Skil en kap ui fyn. Halveer, en sny die soetrissie aan repies. Soteer uie en soetrissie in olie. Voeg kerriepoeier en borrie by en roerbraai effens. Voeg kookwater, sout en peper en blatjang by en kook 2 minute lank. Sny wors in stukkies en pak dit in oondvaste bak. Skep uiemengsel oor wors en versprei egalig. Versprei appelkoos- helftes oor wors en giet sap ook oor. Strooi rys bo-oor, plaas deksel op en bak teen 200C, 45 minute lank. Roer liggies om, garneer met uiegras en sit warm voor. 

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 614 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *