Kerrie Aartappelslaai (Jan)

Dankie vir jou resep Jan

Bestanddele:
6 tot 8 Aartappels, kook in die skil en trek dan die skille af. Moenie te sag kook nie.
15 ml Olyfolie
1 Groot ui, fyn gekerf
10 ml Mild and Spicy Radja Kerrie poeier
250 ml Mayonaize
20 ml Bruin uiesoppoeier
30 ml Vars Gekapte pietersielie
4 Eiers, hard gekook, afgedop en stukkies gesny

Metode:
Kook die aartappels in die skil met 5 ml sout in die water tot net sag en dreineer. Dompel in koue water en laat staan 15 minute. Trek die skille af en sny in blokkies..
Verhit die olie in ‘n braaipan en braai die uie tot sag, maar nie pap nie. Voeg die kerrie poeier by en braai 1 minuut sodat die geur kan meng. Laat die uie afkoel en meng met die mayonaize, bruin uiesoppoeier en pietersielie. Voeg die mengsel by die afgekoelde aartappels en meng deur. Voeg die gesnipperde eiers by en meng liggies deur.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 1,676 times, 1 visits today)
Advertisements
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *