VARKNEK MET SJERRIESOUS

Bestanddele ne Metode

Vryf sout en fyn gemmer in die varknek in. Braai varknek in botter en olie tot bruin. Plaas in foelie met 8 halwe uitjies en bak in oond @ 200 grade vir ongeveer 1 en 1/2f tot 2 uur. Sjerriesous: 2 uie gekap 1/2 teelepel fyn vars knoffel Sorteer in botter Voeg 15ml koekmeel by en roer Voeg 250ml (1k) sjerrie by Voeg 250ml (1k) hoenderaftreksel by Voeg 20ml tamatiepuree by Voeg 2ml sout en 1ml vars gemaalde peper by Voeg 10ml suurlemoensap by Voeg ongeveer 10 ontpitte, klein gesnyde pruimedante by Laat prut Voeg al die sous en uitjies van vleis by die sjerriesous en laat goed deurkook Haal van stoof af en voeg 100ml room by Roer deur. Gooi oor gesnyde varknek Graneer met vars kruie Sit dadelik voor

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 546 times, 1 visits today)
Advertisements
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *