Groenboontjiegereg by Braaivleis

Met vergunning www.funkymunky.co.za

Besatnddele
‘n Pakkie Groenbone (dun tipe)
4 – 6 huisies knoffel, fyn gesny of gerasper
1 middelslag ui, fyngekap
sout en peper na smaak
3 teelepels bruin asyn
3 teelepels olie
½ pakkie spek, fyngekap en bros gebraai
Amandelvlokkies, opsioneel vir garnering

Metode
Kook die boontjies ongeveer 15 minute tot NET sag. Spoel af met koue water en dreineer baie goed. Meng die olie, asyn, sout en peper met die knoffel en uie. Gooi oor die boontjies in ‘n mooi plat glasbak. Roer die brosgebraaide spek deur die bone en sprinkel amandelvlokkies (of enige ander neute) bo-oor vir garnering. Laat staan oornag in yskas en bedien volgende dag. Heerlik.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 272 times, 1 visits today)
Advertisements
 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *