TROPIESE AARTAPPELS

Met Vergunning Anna Eksteen

Bestanddele 
500g ekstra klein aartappels
30ml gesmelte botter
1 klein blik pynappelstukke
30ml bruin suiker

Metode
Stel die oond op 200C. Kook die aartappels liggies in gesoute water. Verwyder die skille en plaas aartappels in ‘n vlak vuurvaste oondskottel.. Dreineer die pynappel stukke – hou die stroop en plaas die pynappelstukke saam met die aartappels in die oondskottel. Meng die pynappelóôroop, gesmelte botter en bruin suiker in ‘n klein kastrol en kook dit vir 2-3 minute. Gooi die mengsel oor die aartappel en pynappel stukke. Bak in vooraf verhitte oond vir 15 minute of verbruin dit onder die rooster.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 244 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *