Gesonde Bygereg

SLAAISOUS
½ koppie karringmelk
½ suurlemoen se skil en sap
2 knoffelhuisies, fyngedruk en fyngekap
1 rooi brandrissie, gekap

SLAAI
2 snye goeie brood (soos ciabatta), gekrummel
2 pakkies (200 g) langsteel-broccoli, of 3 koppies broccoli-blommetjies
8 olywe, ontpit en middeldeur gesny
20 amandels, gerooster

Só maak jy
Maak die slaaisous. Meng die karringmelk, suurlemoensap en -skil, knoffel en rissie saam. (Jy kan ook ’n voedselverwerker gebruik.) Sit dit eenkant. Smelt ’n klontjie botter in ’n pan en braai die broodkrummels daarin tot goudbruin. Stoom of kook die broccoli vir 5 minute. Skep die broccoli in ’n bak en drup die sous oor. Sprinkel dan die olywe, neute en broodkrummels bo-oor.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 200 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *