CREMORA BESKUIT:

Bestanddele
250ml koffieverromer poeier (soos Cremora)
125ml kookwater
25ml wit asyn
1 kg(6½ koppies) bruismeel
12ml bakpoeier
250ml witsuiker
125ml klapper
2ml sout
250ml botter of margarien

Bestanddele
Voorverhit die oond tot 180C. Smeer 2 broodpanne met botter of bespuit met kleefwerende kossproei. Meng die koffie verromer met kookwater en vul aan tot 500ml met koue water. Voeg die asyn by. Meng droë bestanddele en vryf botter of margarien in tot mengsel soos broodkrummels lyk. Maak ‘n holte in middel en voeg verromer mengsel by. Meng tot ‘n hanteerbare deeg. Vorm bolletjies en pak in gesmeerde panne. Bak ongeveer 45-55 minute tot gaar. Laat net effens afkoel en breek in stukkies. Lewer ongeveer 5 dosyn beskuit.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 2,524 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *