OUMA DINIE SE HERDERSPASTEI – Met maalvleis – baie lekker

Ingestuur deur Malinda van Deventer

Bestanddele
1 Ui, fyngekap
500gr Maalvleis
1 Tamatie, ontvel en fyngekap
10ml Worcestersous
1 groot Eier, geklits
1 sny Brood, korsies verwyder en gekrummel
30ml Tamatiepasta
50ml Suurroom
60ml Maaskaas
50ml Gerasperde Cheddarkaas
4 Aatappels, geskil en in stukke gesny
Paprika
Sout en varsgemaalde Swartpeper
Olie

Metode
Voorverhit die oond tot 180°C.
Bespuit ‘n oondvaste bak met kleefwerende kossproei.
Soteer die ui in olie tot sag.
Voeg die maalvleis by en roerbraai tot gaar.
Voeg die tamatie by en geur met sout en peper.
Voeg die worcestersous en tamatiepasta by en meng deur.
Verwyder van die hitte en voeg die broodkrummels en eier by en meng goed.
Kook die aartappels tot sag.
Dreineer en druk goed fyn.
Voeg die maaskaas en suurroom by en meng deur.
As die aartappels te dik is, gooi margarien by.
Skep lae van die maalvleis en aartappels in die voorbereide oondbak en eiendig met aartappels.
Strooi kaas en paprika oor en bak vir 25 minute lank of tot goudbruin bo-op.

Print Friendly, PDF & Email
(Visited 3,757 times, 1 visits today)
Advertisements

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *